Εξωσυμβατικές Προμήθειες

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!   ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ 5/10/2018 ΣΤΟ E-MAIL ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ  ΓΙΑ ΕΞΩΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ Δ/ΝΣΕΩΝ ΚΛ/ΚΩΝ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙKO NEO E-MAIL:               Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η προσφορά σας θα πρέπει να αποτελείται πλέον από δύο (2) ανεξάρτητα αρχεία. Το πρώτο αρχείο θα περιέχει την τεχνική περιγραφή του είδους και θα συμπεριλαμβάνει οπωσδήποτε και φυλλάδιο του κατασκευαστή, όπου θα αναγράφονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προσφερόμενου είδους και το δεύτερο θα περιέχει την οικονομική προσφορά.

 

• σας ενημερώνουμε ότι προσφορές οι οποίες δεν αναφέρουν στο θέμα του e-mail τον αριθμό του αντίστοιχου αιτήματος (πχ 18/000xxxx), δεν θα γίνονται δέκτες.

• Παρακαλείσθε σε κάθε προσφορά σας να αναγράφετε το Α.Φ.Μ. και να είναι ευκρινής

• Παρακαλείσθε όπως αναφέρετε τον αριθμό αίτησης και απαραίτητα τον αριθμό παρατηρητηρίου. Κάθε αίτημα και προσφορά . Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα λαμβάνονται υπόψη οι προσφορές.

• Αν το υλικό δεν είναι καταχωρημένο στο παρατηρητήριο τιμών , παρακαλείσθε να μας αποστέλλετε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να το προσθέσουμε:

1.κατηγορία υλικού

2.περιγραφή υλικού

3.CPV

4.GMDN

5.Μονάδα μέτρησης

6.REF NUMBER

7.Κωδικός ΕΚΕΒΥΛ

8.Κατασκευαστικός οίκος

9. Ισχύς προσφοράς

10. Χρόνος παράδοσης

• Οι εταιρείες που θα αποστείλουν προσφορά για ιατροτεχνολογικά προϊόντα θα πρέπει απαραίτητα να διαθέτουν τα νόμιμα πιστοποιητικά για τη διακίνηση και διανομή τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ αρ13 Ν3918/11

  • ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΔΩΝ
    • σας ενημερώνουμε ότι στα αιτήματα για τα οποία ζητείται δειγματισμός η παράδοση δειγμάτων για Φαρμακείο και Αποθήκη Υγειονομικού, θα γίνεται προς την Νοσηλευτική Υπηρεσία. Σε περίπτωση μη προσκόμισης δείγματος, η προσφορά δεν θα γίνεται αποδεκτή
    • σε περιπτώσεις δειγματισμού άλλων κλινικών ή τμημάτων η παράδοση δειγμάτων θα γίνεται προς τα αντίστοιχα τμήματα τα οποία ζητούν τον δειγματισμό των ειδών. Σε περίπτωση μη προσκόμισης δείγματος, η προσφορά δεν θα γίνεται αποδεκτή.

• το Γρ. Μικροπρομηθειών, θα δέχεται ιατρικούς αντιπροσώπους κάθε Τετάρτη 13:00 - 15:00