Πρόσκληση για δημόσια διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών για δημοσίευση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης συνεργασίας με Τραπεζικό Οργανισμό για τη Διαχείριση των Ταμειακών Λογαριασμών και της Μισθοδοσίας του Προσωπικού του Νοσοκομε

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

 Ημερομηνία Έναρξης : 12/06/2018

 Ημερομηνία Λήξης : 19/06/2018

Κάνουμε γνωστό ότι το Νοσοκομείο πρόκειται να δημοσιεύσει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέρο-ντος για σύναψη σύμβασης συνεργασίας με Τραπεζικό Οργανισμό για τη Διαχείριση των Ταμειακών Λογαριασμών και της Μισθοδοσίας του Προσωπικού του Νοσοκομείου, με εκμίσθωση του προβλεπόμενου Νοσοκομειακού χώρου.

Με την παρούσα πρόσκληση, η Υπηρεσία μας εισάγει σε δημόσια διαβούλευση, τις κάτωθι τεχνι-κές προδιαγραφές με σκοπό τη δημόσια συζήτηση και τη λήψη παρατηρήσεων-σχολίων επί του περιεχομένου αυτών, στο πλαίσιο της διαφάνειας των διαδικασιών καθώς και της ευρύτερης συμμετοχής υποψηφίων προμηθευτών. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τεκμηριωμένες προτάσεις και να επισημαίνουν συγκεκριμένους όρους των τεχνικών προδιαγραφών.

Η διάρκεια της διαβούλευσης ορίζεται σε επτά (7) ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.attikonhospital.gr, στον σύνδεσμο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις απόψεις και εισηγήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πρόσκληση 

Τεχνικές προδιαγραφές

Εμφανίσεις: 900