1η Δημόσια διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών για την Προμήθεια Εξοπλισμού Πληροφορικής

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

 Ημερομηνία Έναρξης : 10/05/2018

 Ημερομηνία Λήξης : 17/05/2018

Κάνουμε γνωστό ότι το Νοσοκομείο πρόκειται να προκηρύξει δημόσιο διαγωνισμό, στο πλαίσιο υλοποίησης ΠΠΥΥ 2014, για την Προμήθεια “Εξοπλισμού Πληροφορικής”, με κριτήριο κατακύρωσης την συμ-φερότερη προσφορά από οικονομική άποψη μόνο βάσει τιμής, προϋπολογισμού 80.000,00€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (CPV:30236000-2).

Με την παρούσα πρόσκληση, η Υπηρεσία μας εισάγει σε δημόσια διαβούλευση, τις κάτωθι τεχνικές προδιαγραφές με σκοπό τη δημόσια συζήτηση και τη λήψη παρατηρήσεων-σχολίων επί του περιεχομένου αυτών, στο πλαίσιο της διαφάνειας των διαδικασιών καθώς και της ευρύτερης συμμετοχής υποψηφίων προμηθευτών. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τεκμηριωμένες προτάσεις και να επισημαίνουν συγκεκριμένους όρους των τεχνικών προδιαγραφών.

Η διάρκεια της διαβούλευσης ορίζεται σε επτά (7) ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.attikonhospital.gr, στον σύνδεσμο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις απόψεις και εισηγήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πρόσκληση 

Τεχνικές προδιαγραφές

Εμφανίσεις: 1200