Πρόσκληση για δημόσια διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών για την Προμήθεια ενός φορητού ακτινοσκοπικού C-arm με δυνατότητα αγγειογραφίας και ενός φορητού ακτινοσκοπικού C-arm

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ημερομηνία Έναρξης : 22/3/2018

Ημερομηνία Λήξης : 29/3/2018

Κάνουμε γνωστό ότι το Νοσοκομείο πρόκειται να προκηρύξει δημόσιο διαγωνισμό, στο πλαίσιο υλοποίησης ΠΠΥΥ 2014, για την “Προμήθεια ενός φορητού ακτινοσκοπικού C-arm με δυνατότητα αγγειογραφίας, προϋπολογισμού 180.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και ενός φορητού ακτινοσκοπικού C-arm, προϋπολογισμού 120.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)”, με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά από οικονομική άποψη μόνο βάσει τιμής (CPV:33124200-7).

Με την παρούσα πρόσκληση, η Υπηρεσία μας εισάγει σε δημόσια διαβούλευση, τις κάτωθι τεχνι-κές προδιαγραφές με σκοπό τη δημόσια συζήτηση και τη λήψη παρατηρήσεων-σχολίων επί του περιεχομένου αυτών, στο πλαίσιο της διαφάνειας των διαδικασιών καθώς και της ευρύτερης συμμετοχής υποψηφίων προμηθευτών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τεκμηριωμένες προτάσεις και να επισημαίνουν συγκεκριμένους όρους των τεχνικών προδιαγραφών.

Η διάρκεια της διαβούλευσης ορίζεται σε επτά (7) ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης της πα-ρούσας στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.attikonhospital.gr, στον σύνδεσμο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις απόψεις και εισηγήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σε περίπτωση τροποποίησης των τεχνικών προδιαγραφών, ως αποτέλεσμα της διαβούλευσης, θα αναρτηθούν οι αναδιαμορφωμένες τεχνικές προδιαγραφές για τέσσερις επιπλέον ημέρες.

Το Νοσοκομείο δεν δεσμεύεται να υιοθετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση αυτών με αντικειμενικά κριτήρια ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή προμηθευτών, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των παρεχομένων ειδών και υπηρεσιών.

Συνημμένα:

Πρακτικό τεχνικών προδιαγραφών

Δείτε το πλήρες κείμενο της διαβούλευσης εδώ.

Εμφανίσεις: 1013