Δελτίο Τύπου 21-6-2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΟΕΔΗΝ

Οι γνωστοί φωτορεπόρτερ της ΠΟΕΔΗΝ, μονίμως απόντες από τα δρώμενα του Νοσοκομείου, προχώρησαν εκ νέου σε καταγγελίες για τα ράντζα του ΠΓΝ «Αττικόν».Να τονίσουμε για μία εισέτι φορά, ότι το πρόβλημα της ύπαρξης των ράντζων στο Νοσοκομείο μας είναι διαχρονικό από το 2011, έτος κατά το οποίο το Νοσοκομείο εντάχθηκε πλήρως στο σύστημα εφημέρευσης των Νοσοκομείων του ΕΣΥ. Βέβαια τότε η ΠΟΕΔΗΝ τηρούσε σιγήν ιχθύος και αποσιωπούσε το γεγονός έντεχνα, ενώ τώρα ανακαλύπτει εκ νέου το θέμα των ράντζων, προφανώς υποκινούμενη από κίνητρα καθαρά αντιπολιτευτικά, λόγω προεκλογικής περιόδου.

 


Το ΠΓΝ «Αττικόν», λόγω του υψηλού επιπέδου παροχών υγείας που προσφέρει καθώς και της πολύ καλής λειτουργίας του, δέχεται μεγάλο όγκο πολιτών που χρήζουν ιατρικής φροντίδας και η Διοίκηση του Νοσοκομείου οφείλει και το κάνει πράξη , να περιθάλπει τους ασθενείς ακόμα και αν χρειαστεί να νοσηλευτούν σε ράντζα.
Κάθε πολίτης που προστρέχει για παροχή υπηρεσιών υγείας θα τύχει της δέουσας ιατρικής περίθαλψης από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό μας.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου επισημαίνει ότι ασφαλώς και δεν αποδίδει την ύπαρξη ράντζων μόνο στην «έξαρση γρίπης», όπως κακόβουλα αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, αλλά στα υπαρκτά προβλήματα περίθαλψης που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, για τα οποία εργαζόμαστε νυχθημερόν, από κοινού με το Υπουργείο Υγείας, για την κατά το δυνατό επίλυσή τους.
Δεν μπορεί όμως να μην επισημανθεί ότι, όλως τυχαίως κατά τη χθεσινή εφημερία, υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, άσχετος με τον χώρο της υγείας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο για να διαπιστώσει τα προβλήματα που υπάρχουν.
Με την ολοκλήρωση των προσλήψεων 14 (δεκατεσσάρων) Ιατρών ΕΣΥ για τα ΤΕΠ που ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο, καθώς και την αναγνώριση του ΠΓΝ «Αττικόν» ως κατάλληλο Εκπαιδευτικό Κέντρο Επείγουσας Ιατρικής για την χορήγηση της άσκησης στην εξειδίκευση στην Επείγουσα Ιατρική, αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά η λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας και να περιοριστούν τα υπάρχοντα προβλήματα.

Ο Διοικητής

Κωνσταντίνος Δραγώνας

 

Δελτίο τύπου