Προσωπικό

Διευθυντής:
Νικόλαος Αρκαδόπουλος, Καθηγητής Χειρουργικής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη ΔΕΠ:
Παντελής Βασιλείου, Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νικόλαος Δανιάς, Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νικόλαος Μιχαλόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιατροί ΕΣΥ:
Βασίλειος Τσαούσης, Διευθυντής Ε.Σ.Υ.
Τζανόγλου Ιωάννης, Επιμελητής Β΄ Ε.Σ.Υ., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παναγιώτης Κοκορόπουλος, Επιμελητής Β΄ Ε.Σ.Υ., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δημήτριος Σαμπάνης, Επικουρικός Επιμελητής Ε.Σ.Υ., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκέπτης καθηγητής:
Ιωάννης Χατζάρας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκοί Υπότροφοι:
Σπυρίδων Χριστοδούλου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Eυθύμιος Πούλιος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδικευόμενοι:
Παρασύρης Σταύρος
Ζήσης Μαντάνης
Τζώρτζης Φαρδέλλας
Γιονίντα Σελμάνη
Ιωάννης Μάργαρης
Ηλέκτρα Παπίρη
Νικόλαος Κοροδήμος,
Θεόδωρος Σιδηρόπουλος
Ιωσήφ Χατζηάλης
Ζωή Πετροπούλου
Μαρία Παπαδολιοπούλου
Έρις Ντύλγια

Προϊσταμένη Κλινικής :
Κουργιαντάκη Αρετή

Γραμματεία :
Μαρία Γκιούρου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.