Ειδικό Γραφείο Υποστήριξης Πολίτη

Υπεύθυνη: Κοσμίδη Ελπίδα

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2105831094, 2105831081

Το Γραφείο Υποστήριξης Πολίτη αποτελεί Ειδικό Γραφείο και λειτουργεί υπό την άμεση ευθύνη και εποπτεία της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Νοσοκομείου (ΦΕΚ 1250/τ.β΄/11-4-2012). Οι δράσεις του Γραφείου είναι:

  • Επιλαμβάνεται των παραπόνων των πολιτών, είναι αποδέκτης των γραπτών καταγγελιών και ενημερώνει τον Διοικητή.
  • Παρέχει άμεση βοήθεια στους πολίτες όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα στις διαπραγματεύσεις τους με τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου.
  • Ενημερώνει τους πολίτες για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους στο χώρο, συγκεντρώνει τα έντυπα υποβολής παραπόνων (εσωτερικών – εξωτερικών ασθενών) και τηρεί στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον βαθμό ικανοποίησης των πολιτών σε συνεργασία με το Τμήμα  Ελέγχου Ποιότητας. Τα αποτελέσματα υποβάλλονται στη Διοίκηση του Νοσοκομείου με στόχο την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών.
  • Συνεργάζεται με τα μέλη της Τριμελούς Επιτροπής Προάσπισης Δικαιωμάτων του Πολίτη, που διερευνούν καταγγελίες που αφορούν την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και τα συμπεράσματά τους υποβάλλονται στο Διοικητή του Νοσοκομείου.
  • Καταγράφει τα προφορικά παράπονα των πολιτών και τηρεί σχετικό μητρώο.