Όραμας μας η ανάπτυξη του Νοσοκομείου ως Κέντρο Αριστείας
Πληρότητα και Ποιότητα των Παρεχόμενων Υπηρεσιών
Έρευνα & Εκπαίδευση στην Ιατρική
Ολιστική Φροντίδα Υγείας
Νέος υπερσύγχρονος εξοπλισμός

Π.Γ.Ν ΑΤΤΙΚΟΝ

Το Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ μέσα σε σύγχρονες ξενοδοχειακές και ιατροτεχνολογικές εγκαταστάσεις αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες παροχής τριτοβάθμιας περίθαλψης όχι μόνο για την περιοχή της Δυτικής Αττικής αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Για τη Διοίκηση, το Επιστημονικό και το λοιπό προσωπικό η πλήρωση των προσδοκιών των πολιτών αποτελεί καθημερινή δέσμευση

  category iconΕνημερωτικό έντυπο για νοσηλευόμενους & συνοδούς    category iconΕνημερωτικό φυλλάδιο για συγγενείς ασθενών ΜΕΘ

amka

  Παρακαλούνται οι ασθενείς που προσέρχονται στο Νοσοκομείο μας, για οποιαδήποτε παροχή περίθαλψης, να έχουν μαζί τους τον  Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης τους (ΑΜΚΑ), ανεξάρτητα αν είναι ασφαλισμένοι ή όχι. 

Δελτίο Τύπου Ημερίδας Τμήματος Διατροφής

Κατηγορία: Νέα-Δραστηριότητες Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ως Τμήμα Διατροφής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η 1η Ημερίδα του Τμήματος έλαβε χώρα, με απόλυτη επιτυχία την 16η Φεβρουαρίου 2018, στο κεντρικό αμφιθέατρο του Νοσοκομείου μας.

Ο συνολικός αριθμός εγγραφών ανήλθε στους 162 εγγεγραμμένους και η κατανομή ανά ειδικότητα εγγεγραμμένου, απεικονίζεται στο παρακάτω γράφημα:

Γράφημα 1: Κατανομή ανά ειδικότητα εγγεγραμμένων

pita diatrofi

Στην ημερίδα καλύφθηκαν θέματα τόσο νομοθετικού και διοικητικού περιεχομένου, όσο και ειδικά επιστημονικά θέματα (ενδεικτικά βασικών κατηγοριών νοσημάτων), που αφορούν στις σύγχρονες εξελίξεις της κλινικής διατροφής και διαιτολογίας.

Όπως φαίνεται και από το παραπάνω σχήμα, πληθώρα ειδικοτήτων παρακολούθησε την ημερίδα μας.

Οι ευχαριστίες μας απέναντι στους συμμετέχοντες (προεδρεία, ομιλητές, συνέδρους) είναι αληθινά ολόψυχες, όπως και απέναντι στη Διοίκηση, τη Διεύθυνση Ιατρικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας για τη στήριξή τους.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

ΚΑΣΤΗ ΑΡΕΖΙΝΑ

 kasti

ΚΑΤΣΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

katsiotis

 ΜΑΝΩΛΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

manola

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΟΦΙΑ

zouganeli

Η Προϊσταμένη του Τμ. Διατροφής
Καστή Αρεζίνα