Όραμας μας η ανάπτυξη του Νοσοκομείου ως Κέντρο Αριστείας
Πληρότητα και Ποιότητα των Παρεχόμενων Υπηρεσιών
Έρευνα & Εκπαίδευση στην Ιατρική
Ολιστική Φροντίδα Υγείας
Νέος υπερσύγχρονος εξοπλισμός

Π.Γ.Ν ΑΤΤΙΚΟΝ

Το Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ μέσα σε σύγχρονες ξενοδοχειακές και ιατροτεχνολογικές εγκαταστάσεις αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες παροχής τριτοβάθμιας περίθαλψης όχι μόνο για την περιοχή της Δυτικής Αττικής αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Για τη Διοίκηση, το Επιστημονικό και το λοιπό προσωπικό η πλήρωση των προσδοκιών των πολιτών αποτελεί καθημερινή δέσμευση

  category iconΕνημερωτικό έντυπο για νοσηλευόμενους & συνοδούς    category iconΕνημερωτικό φυλλάδιο για συγγενείς ασθενών ΜΕΘ

amka

  Παρακαλούνται οι ασθενείς που προσέρχονται στο Νοσοκομείο μας, για οποιαδήποτε παροχή περίθαλψης, να έχουν μαζί τους τον  Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης τους (ΑΜΚΑ), ανεξάρτητα αν είναι ασφαλισμένοι ή όχι. 

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΕΜΒΡΥΟ ΣΤΟ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Κατηγορία: Νέα-Δραστηριότητες
Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΕΜΒΡΥΟ ΣΤΟ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Πρωτοποριακή επέμβαση σε έμβρυο με σοβαρού βαθμού συγγενή διαφραγματοκήλη πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ομάδα Ενδομητρίων Επεμβάσεων της Γ΄ Πανεπιστημιακής Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», στις 15-6-2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4ο Ετήσιο Συμπόσιο

Κατηγορία: Νέα-Δραστηριότητες
Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Την 15-9-2007, η Γ΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική διοργανώνει το 4ο Ετήσιο Συμπόσιο με θέμα «Κυήσεις Υψηλού Κινδύνου», που θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Αττικόν». Στο συμπόσιο αυτό, που έχει πλέον καθιερωθεί και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με επιτυχία, θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις πολλοί αξιόλογοι Έλληνες και Ξένοι ομιλητές, που θα αναπτύξουν θέματα που καλύπτουν τις κυήσεις υψηλού κινδύνου.